En hypnotisør kan med hypnose behandle depression.

Depression kan behandles med hypnose

Med en depression, ked af det eller bare tristhed har livet ofte mistet enhver betydning. Oplevelser og ting, der før var positive, er nu ligegyldige. Alt er trist, og tankerne cirkulerer omkring angsten n og den medfølgende søvnløshed. Hvor fører den dig hen, og hvad vil der ske med dig, hvis du flygter ind i søvnens beskyttende verden?

Når du er ramt af depression, er det på tide at skabe nogle forandringer i dit liv. Du må lade lyset fortrænge mørket i dit sind, så du kan komme videre og leve livet i bedste forstand. Hypnoterapi fungerer som en kortvarig, men meget intens behandlingsform og den kan hjælpe dig med at slippe lyset ind.

Hypnose og hypnoterapi kombineret med en form for krops terapi som f.eks. rosenmetoden vil være godt, så du langsomt får fodfæste. Lyset begynder at trodse mørket, du vil igen se positivt på livet og sove godt om natten.

Det er meget svært at sige nøjagtigt, hvor mange behandlinger der skal til, for både mennesker og depressioner er forskellige, men igen skal du kunne mærke en forbedring i din tilstand fra gang til gang.

Under hypnose behandlingen vil du blive undervist i selvhypnose, eller der vil blive lavet en cd som du skal høre dagligt indtil næste behandling. Det vil tage ca. 15 min. om dagen.

Skriv et svar